Samolepka Set Rybičky 03 - Lepilo.cz

Set Rybičky 03

Set Rybičky 03

Cena 250 Kč

Velikost Cena
25 x 14 cm 250 Kč
30 x 16.8 cm 300 Kč
32.5 x 18.2 cm 325 Kč
35 x 19.6 cm 350 Kč
37.5 x 21 cm 375 Kč
42.5 x 23.8 cm 425 Kč
Černá lesklá
Černá matná
Bílá lesklá
Bílá matná
Stříbrná
Tmavě Šedá
Fialová
Růžová
Žlutá
Červená
Oranžová
Hnědá
Světle modrá
Modrá
Tmavě modrá
Limetková
Zelená

Samolepky na auto nejsou určeny pouze na auto - lze je lepit také na hladké povrchy jako jsou například dveře, skříně, zrcadla, lednice či jakýkoliv jiný hladký povrch. Samolepky na zeď zvládne nalepit opravdu každý. Tyto samolepky jsou však z folie, kterou nelze odlepit a opětovně přilepit!

Kód pro objednání: CAR723

Téma motivu: Samolepka Rybičky


  • Popis
  • Rozměry a barvy
  • Jak nalepit samolepky?
  • Video
  • Samolepky nejsou určeny pouze na vozidla - lze je lepit také na hladké povrchy jako jsou například dveře, skříně, zrcadla, lednice či jakýkoliv jiný hladký povrch. Samolepky zvládne nalepit opravdu každý.

  • Rozměry jsou uvedené u produktu. Pokud potřebujete jiný rozměr, napište nám požadované rozměry, obratem vám spočítáme cenu a po potvrzení vám samolepku zhotovíme a zašleme.

    Barvy: pokud budete požadovat jinou barvu než je uvedena ve vzorníku u produktu, napište nám na emailovou adresu info@lepilo.cz.

  • Nálepky lze nalepit na všechny hladké povrchy

    Místo, kam chcete samolepku nalepit, nejprve velmi důkladně omyjte vlažnou vodou, s přidáním čistícího prostředku vhodného pro mytí vašeho automobilu.

    Optimální teplota pro lepení PVC samolepky je mezi 17 – 26 °C. Minimální teplota pro lepení je 10°C, maximální se uvádí 35°C, ale doporučujeme s lepením vyčkat na optimální teploty. Nikdy nelepte na rozpálené plochy automobilu (pokud stojí nebo stálo auto na přímém slunci), stejně tak nelepte v mrazu! Pokud je mráz, můžete lepit v temperované garáži, auto pak ponechte alespoň přes noc ve stejné teplotě pro vytvrzení samolepky a lepidla.

    Lepení na sucho

    Vezměte samolepku a stáhněte podkladový papír asi 2-3cm od okraje. Tento kousek odstřihněte nebo přehněte za samolepku.

    Na předem očistěné, odmaštěné a suché místo opatrně přiložte samolepku a její odkrytou část postupně přilepte na místo. Buďte opatrní, jakmile samolepku jednou přilepíte, bez poškození nejde odlepit.

    Pomalu stáhněte zbytek podkladového papíru (můžete postupně, pokud si troufáte tak můžete i celý najednou) a samolepku opatrně postupně přilepte na podklad a postupně ji vyhlazujte. Pro vyhlazení samolepky je vhodné použít filcovou stěrku, je možné použít i měkkou stěrku (máte-li jen tvrdou, omotejte ji jemným hadříkem).

    Pokud se vám pod samolepkou přeci jen vytvořily vzduchové bublinky, nic se neděje – půjdou opatrně vyhladit směrem od středu samolepky ke krajům. V případě, že jste udělali chybu a bublinka vzduchu pod samolepkou je příliš veliká, udělejte do ní uprostřed dírku ostrou jehlou a směrem k dírce samolepku vyhlaďte – vzduch dírkou může unikat pryč.

    Lepení na mokro

    Její výhodou je, že umožňuje jemně korigovat nalepení samolepky, je však náročnější na provedení a pracnost:

    Odstraňte ze samolepky podkladový papír, pro tuto metodu můžete celý.

    Na místo, kam chcete samolepku nalepit a bylo předem očištěné a odmaštěné, nastříkejte rozprašovačem čistou vodou nebo vodou s několika kapkami jaru.

    Při manipulaci se samolepkou si navlhčete ruce. Samolepka se vám na ně nebude lepit a lépe se vám s ní bude manipulovat.

    Samolepku opatrně naneste na vlhkou plochu. Nyní ji ješte můžete posunout nebo jinak upravit, případně ji bez poškození sejmout a znovu nalepit.

    Vyhlaďte bublinky, které se pod samolepkou mohly vytvořit. K tomu použijte filcovou stěrku, samolepku vyhlazujte od středu směrem k okrajům. Samolepku si stále přidržujte.

    Po nalepení opatrně očistěte suchým hadrem přebytečnou vodu a přejeďte jím i samolepku. Voda pod samolepkou časem vyprchá za několik desítek minut. Druhý den je samolepka již pevná.